fbpx
Tratament

slăbire & remodelare

Slăbește sănătos și natural în cel mai scurt timp! Tratamentele de remodelare corporală noninvazive reprezintă o opțiune alternativă la operațiile chirurgicale de liposucție, atât pentru femei, cât și pentru bărbați.Acestea sunt realizate cu echipamente de ultimă generație și sunt concepute pentru a obține într-un mod eficient și rapid, o diminuare a volumului de grăsime localizată.

tratament

anticelulită

Celulita, adipozitățile localizate, retenția de lichide, lipsa fermității cutanate sunt doar câteva din problemele care le dau bătăi de cap femeilor. Acestea nu mai sunt un subiect tabu, deoarece se instalează încă din adolescență și 90% dintre femei sunt preocupate de combaterea lor.

Celulita este adesea însoțită de supraponderabilitate, deși aceasta nu este cauza primordială a acestei afecțiuni. Te confrunți cu efecte ale celulitei? Descoperă o gamă largă de tratamente realizate cu echipamente de ultimă generație pentru a obține rezultate eficiente.

Tratament

fermitate & tonifiere

Îți dorești o piele mai fermă, netedă, cu o musculatură mai bine definită? Trecerea timpului este cel mai mare dușman al fermității pielii. Lipsa de elasticitate este cauzată de scădereanumărului fibrelor de colagen și elastină.

Tratamentele noninvazive care contribuie la producerea de colegen reprezintă cele mai bune alternative pentru persoanele care sunt în căutare de rezultate imediate, fără a fi nevoie să recurgă la chirurgie.

Au efect de stimulare a fibrelor musculare cu rezultate bune în tonifierea musculară, cutanată, creșterea și conturarea masei musculare.

tratament

detoxifiere & drenaj limfatic

Recapătă echilibrul natural și vitalitatea! Odată cu beneficiile civilizației, au venit la pachet și câteva probleme: stresul, oboseala, alimentația dezechilibrată, sedentarismul.Toate acestea și-au pus puternic amprenta asupra organismului și i-au schimbat echilibrul natural.

Stilul de viațăși cel alimentar fac ca, la un moment dat, sistemul limfatic să fie încărcat, situație în care drenajul limfatic ar fi de mare ajutor.Punând în mișcare limfa, se accelerează eliminarea toxinelor și procesul natural de regenerare al organismului.

Dacă ai retenție de apă, ții cură de detoxifiere sau de slăbire sau pur și simplu îți dorești o piele mai sănătoasă, atunci aceste tratamente sunt adecvate pentru tine.

Tratament

Masaj Relaxare

Lăsați-vă cuprinși de starea de bine și începeți o minunată călătorie într-o lume a armoniei, pentru a vă redescoperi energia. liniștea interioară și echilibrul.