fbpx

Tratamente Babor

Fie că vorbim de un ten obosit, expus mediului toxic, sărac în lipide, deshidratat, acneic sau cu exces de sebum, Babor vine în ajutorul pielii cu o gamă largă de tratamente pentru îngrijire.

Lifting

Tratamentul pe bază de colagen, remodelează pielea și hidratează intens tenul. Ridurile fine dispar, iar aspecul tenului va fii mult mai neted, uniform și luminos!

400 RON / ședință

Repair Cellular

Stimulează procesul natural de regenerare a celulelor pielii și mai mult decât atât, mărește intensitatea și rapiditatea acestui proces, mulțumită extractului de Biogen Plant. Vă veți bucura de o piele cu aspect uniform, matifiat, pentru o perioadă îndelungată, iar în același timp, Repair Cellular creează în interiorul dermei o barieră de protecție naturală a pielii împotriva factorilor externi.

300 RON / ședință

Refine Cellular

Se bazează pe o tehnologie înaltă, care reduce vizibil roșeața, echilibrează și matifiază culoarea tenului. Tratamentul este un program complet si intensiv de ingrijirea a pielii, gandit pentru a stimula reinoirea celulara si protectia tenului impotriva proceselor oxidative.

350 RON / ședință

Îți dorești să beneficiezi de tratamentele noastre?