fbpx
Tratament

anti-aging, antirid & fermitate

Te confrunți cu o elasticitate scăzută a tenului, riduri fine sau pierderea tonusului cauzate de înaintarea în vârstă? Tratamentele antirid și anti-aging și-au dovedit eficiența pentru rejuvenarea, tonifierea și liftingul pielii, ameliorarea ridurilor fine și a porilor dilatați. Pielea ta va arăta mai tânără și mai fermă, rezultatele fiind vizibile după primele ședințe.

tratament

microace & microinjecții

Ten lipsit de fermitate, piele flască și riduri vizibile? Acest tip de tratament minim-invaziv reprezintă o alternativă la terapiile cu laser. Este potrivit pentru toate tipurile de ten, inclusiv cel sensibil. Folosește un sistem automat de ace foarte subțiri care permit mezoterapia și stimulează puternic formarea colagenului. Efecte vizibile chiar de la prima ședință

Tratament

hidratare & regenerare

Păstrează nivelul optim de hidratare și infuzează soluții bogate în nutrienți ce contribuie la menținerea elasticității tenului. Acordă-i atenția cuvenită, deoarece pielea este principala barieră de apărare împotriva deshidratării, infecțiilor sau temperaturilor extreme. Îți recomandăm tratamentul potrivit în vederea hidratării și tonifierii pielii pe termen lung, cu efect de umplere și regenerare ce oferă luminozitate tenului.

tratament

contur ochi & lifting

Privirea spune totul... Lasă ochii să îți dezvăluie povestea, nu vârsta. Menține seninătatea privirii și fermitatea pielii tratând diferențiat conturul ochilor. Descoperă cele mai inovatoare tratamente de estompare a ridurilor, înlăturare a semnelor de oboseală, cearcăne sau pungi. Restabilește frumusețea naturală a ochilor și păstreaz-o mai mult timp...

Tratament

Dr. babor

Fie că vorbim de un ten obosit, expus mediului toxic, sărac în lipide, deshidratat, acneic sau cu exces de sebum, Babor vine în ajutorul pielii cu o gamă largă de tratamente pentru îngrijire.