fbpx

Epilare definitivă

LASER STARDUST

Număr ședințe:

6 – 8 / zonă

Timp:
10 – 30 minute
Preț:
120 – 350 RON / ședință

Cum funcționează?

Senzorul inteligent al dispozitivului analizează structura firului de păr și recomandă lungimea de undă potrivită și adâncimea la care trebuie să acționeze

Durerea?

Este mult redusă. Sistemul de triplă-răcire inovator, de până la -5°C, reduce senzația de disconfort.

De cât timp ai nevoie?

Ședințele de epilare definitiva sunt mai scurte, pentru că se poate lucra cu acest dispozitiv rapid și eficient, pe zone mai întinse ale pielii.

Când te programezi?

Vestea minunată este că te poți epila definitiv chiar dacă ai pielea bronzată. Atâta timp cât nu te expui la soare câteva zile înainte și după epilare, nu vor exista riscuri.

Câte sesiuni sunt necesare?

Depinde de zona pe care se lucrează și de fiecare persoană, dar se efectuează, în mod normal, 6-8 sesiuni de epilare, pe aceeași zonă. 

Este permanentă îndepărtarea părului?

Aceasta este, de fapt, cea mai importantă întrebare, atunci când ți se spune despre epilarea definitivă. Efectul nu durează toată viața. Dar, acest laser nou asigură o reducere a rădăcinii firelor de păr de până la 90%, într-un timp foarte scurt. 

Există efecte secundare?

Da, în funcție de sensibilitatea pielii, este posibil să apară roșeața imediat după tratament, însă aceasta dispare rapid.

Există contraindicații?

Nu este recomandată procedura femeilor însărcinate sau care alăptează, celor cu pielea foarte groasă, celor care utilizează medicamente ce pot provoca fotosensibilitate și celor cu afecțiuni ale pielii.

Îți dorești să beneficiezi de tratamentele noastre?