fbpx

Terapia cu Ozon

un antibiotic 100% natural

Cocktail Vitamine

infuzie de sănătate și vitalitate

Terapia cu Ozon

Un puternic antibiotic, 100% natural

Cocktail
Vitamine

Infuzie de tinerețe, sănătate și vitalitate

terapia cu ozon

Un antibiotic 100% natural

Cu această terapie, frumusețea vine cu adevărat din interior. Unul dintre cei mai puternici aliați în lupta cu timpul, ozonul este folosit în proceduri nemedicamentoase cu maximă eficiență terapeutică atât în domeniul cosmeticii și al întineririi, cât și în zona de prevenție și tratare a afecțiunilor.

Cel mai intens regenerator celular, ozonul are efecte miraculoase în procesul de vindecare, revitalizează organismul, alungă oboseala și asigură funcționarea corectă a tuturor organelor.

Terapia cu ozon stimulează metabolismul în mod natural, previne îmbătrânirea prematură, tonifică și netezește pielea, accelerează descompunerea celulitei și stimulează arderea grăsimilor. De asemenea, asigură eliminarea excesului de zahar și neutralizează aciditatea în organism.

Terapia cu Ozon

O stare inexplicabilă de oboseala?

Terapia cu ozon te-ar putea ajuta. Doar câteva ședințe de ozonoterapie pot readuce armonia interioară și starea generală de bine. Ozonoterapia crește nivelul de energie, contribuie la ameliorarea simptomelor de stres, depresie și anxietate și previne atacurile de panică.

terapia cu ozon

Ozonul este un puternic antibiotic, 100% natural.

Terapia cu ozon este ideală pentru o detoxifiere profundă a organismului, fiind un excelent dezinfectant, antibacterian și antiviral, foarte eficient în distrugerea tuturor tipurilor de agenți patogeni de contact, inclusiv virusurile și bacteriile care produc tulburările metabolice și inflamatorii.

Terapia cu ozon oxigenează hemoglobina și întărește sistemul imunitar, îmbunătățește circulația sângelui, absorbția mineralelor și funcția inimii. De asemenea, este foarte eficientă pentru detoxifierea sistemului limfatic.

Terapia cu vitamine

Alungă oboseala cu o doză forte de vitamina C!

Vitamina C este cel mai puternic antibiotic natural, antiviral, antitoxidant și antihistaminic. Administrata în doze mari, este echivalentă cu o renaștere metabolică, combate stresul anti-oxidativ și este unul dintre cei mai buni agenți detoxifianți și antivirali. Unii cred că poate vindeca orice.

Mixul Biootika cu Vitamina C crește energia și rezistența organismului la stres, susține capacitatea sistemului imunitar de a neutraliza infecțiile bacteriene și fungice și este un important aliat în prevenția și tratarea afecțiunilor sezoniere.

Terapia cu vitamina C are remarcabile rezultate cosmetice, accelerând procesele de rejuvenare și detoxifiere, remediază daunele cauzate de poluanți și efectele razelor ultraviolete (UV). Având și un rol important și în producerea de colagen, este tratamentul miraculos pentru prospețime și strălucire.

terapia cu vitamine

Un gol interior? Umple-l cu vitamina C!

Aceasta joacă un rol vital în sinteza carnitinei, vehiculul care transportă grăsimile în mitocondrii, centrul energetic al celulei. Prin urmare, o doză mare de vitamina C poate avea un impact incredibil asupra nivelului tău de energie, îți schimbă dispoziția și îți redă pofta de viață.

Pe lângă efectele cosmetice, stimularea producției de colagen este importantă pentru sănătatea vaselor de sânge, a oaselor, a tendoanelor și a ligamentelor.

Nu în ultimul rând, terapia cu vitamina C este o procedură complementară eficientă în tratamentul unor afecțiuni care necesită îngrijri pe termen lung, de la artrită și boala Lyme, la infecții bacteriene sau virale.