Inovație

Inovația BIOOTIKA

Clinica estetica Biootika are o abordare holistică asupra frumuseții și sănătății tale.
Experimentează starea de bine! Ești pe mâini bune.

Aparatură și utilizare

STARDUST

Tehnologie

Cu rezultate semnificative în doar 6 ședințe, epilarea definitivă cu dioda Stardust garantează reducerea progresivă permanentă a firelor de păr, inclusiv a firelor de păr blonde și albe. Silky smooth & happy skin.

Utilizare

În epilarea definitivă cu Stardust timpul de lucru este mai scurt spre deosebire de epilarea cu IPL. Laserul Stardust tratează zone mai mari și mai multe fire de păr în același timp reducând astfel numărul de ședințe necesare pentru atingerea rezultatelor. În același timp, senzația de disconfort este diminuată datorită sistemului inteligent de răcire încorporat.

PROGRAMEAZĂ

ULTRAFORMER 3

Tehnologie

Ultraformer III este tratamentul ideal pentru lifting și fermitatea pielii. Tehnologia cu ultrasunete înalte creează puncte de coagulare în profunzime stimulând producția de colagen nou și elastină. Este perfect pentru lifting-ul facial, reducerea ridurilor și regenerarea tenului. Ce poți să îți dorești mai mult decât un tratament complex pentru frumusețea ta naturală?

Elimină celulele grase încăpățânate în cel mai ușor mod posibil cu ajutorul inovației Ultraformer III. Tratamentul utilizează ultrasunete pentru a distruge celulele grase, iar ca răspuns natural de vindecare, stratul de grăsime este înlăturat natural de corp, lăsând în urmă o linie a corpului frumos conturată.

Utilizare

Cu Ultraformer III ai soluția ideală pentru lifting facial minim invaziv. Într-o singură ședință de scurtă durată obții efectul de lifting ca alternativă la tratamentul chirurgical. Unul dintre beneficiile principale este că nu necesită recuperare.

Cu tratamentul Ultraformer III procesul de reconturare, fermitate și remodelare a corpului rezultatele se pot observa imediat, cu îmbunătățire progresivă de până la 90 de zile post tratament.

PROGRAMEAZĂ

LPG

Tehnologie

Un mod natural de îngrijire a pielii este întotdeauna ideal. Tratamentul corporal LPG Alliance stimulează pielea pentru a activa procesul natural fiziologic și reduce stratul de grăsime în timp ce pielea își recapătă fermitatea, iar tratamentul LGP facial dă un impuls sintezei naturale a substanțelor esențiale ale pielii: colagen, elastină și acid hialuronic.

Utilizare

Cel mai plăcut mod de a slăbi este acela în care corpul nu se simte agresat. LPG-ul oferă rezultate vizibile de la a 3-a ședință prin eliminarea celulitei și slăbire. Este un tratament ce redă fermitatea pielii, cu rezultate de lungă durată, fără disconfort sau durere, asemeni unui masaj în profunzime al țesuturilor.

Cum funcționează LPG-ul Facial? Rapid, non-invaziv, asemeni unui masaj facial prin care tenul tău își recapătă fermitatea și prin care se estompează ridurile fine. Inovație în frumusețe, pentru tine.

PROGRAMEAZĂ

DERMAFRAC

Tehnologie

Tratament facial minim invaziv cu microace și microinjecții ce curăță pielea, închide porii, are efect de lifting facial, reduce acneea & petele depigmentate.

PROGRAMEAZĂ

CLATUU ALPHA

Tehnologie

Inovație în criolipoliză non-invazivă cu CLATUU Alpha. Odată ce capul de aplicare aspiră regiunea tratată, acesta îngheață celula adipoasă persistentă. În timpul și după efectuarea procedurii, grăsimea vizată cristalizată începe să fie înlăturată natural din corp prin procesul de metabolizare oferind rezultate chiar de la prima ședință.

Utilizare

După doar 1 singură ședință, corpul va elimina grăsimea din zona tratată în decursul a 90 de zile pentru rezultate naturale, rapide și de lungă durată. Procesul de criolipoliză non-chirurgicală elimină definitiv grăsimea nedorită de pe bărbie, abdomen, talie, coapse, spate, brațe, zona de deasupra genunchilor.

PROGRAMEAZĂ

ULTRATONE

Tehnologie

Tonifierea musculaturii? Sau un tratament complex de detox & relaxare? Ultratone Futura Ultra Pro îți oferă ambele beneficii, cu efecte rapide datorită sistemului de biostimulare naturală a țesuturilor musculare. Simplu și eficient – pentru sănătatea ta.

Utilizare

Tratament de biostimulare naturală a musculaturii cu efecte rapide și pe termen lung de tonifiere, lifting, slăbire, detox și drenaj limfatic.

PROGRAMEAZĂ

Dr. Babor

Produse inovative pentru terapii

La BIOOTIKA folosim produse marca BABOR pentru maximizarea rezultatelor tratamentelor faciale. Avem grijă de tenul tău, indiferent de nevoile specifice, pentru ca frumusețea naturală să fie accesoriul zilnic al bunăstării tale. Pentru continuarea ritualurilor de îngrijire a tenului tău inclusiv acasă, îți punem la dispoziție o gamă largă de produse BABOR, potrivite tipului tău de ten.

La BIOOTIKA inovația în frumusețea naturală este definită prin serviciile inedite de beauty & health, proceduri și tratamente cu beneficii încă de la prima ședință și o întreagă echipă de profesioniști pregătită să aibă grijă de tine. Aparatura de ultimă generație folosită, cu tehnologii moderne de recunoaștere a nevoilor specifice fiecăruia, îți va oferi rezultatele pe care ți le dorești pe termen lung. Frumusețea și sănătatea ta rămân în grija noastră.